BRETONIGALLERIA

Bretonigalleria kokoaa yhteen suomalaisten bretonien kuvia, iloksi ja hyödyksi niin itselleni kuin muillekin rodusta kiinnostuneille. Sivusto on oma yksityinen projektini eikä edusta mitään yhdistystä tai organisaatiota. Kuvien kopioiminen julkiseen käyttöön ilman lupaa on kielletty! Kysy lupa jos haluat käyttää joitain kuvia kotisivuillasi tms., itse ottamiini kuviin pääosin annan luvan.

Lisätietoa koirista löydät:
- SKL:n tietokannasta (ajantasaisin saatavilla oleva tieto tuloksista, pentueista ym.)
- SSK:n tietokannasta (mm. sanalliset koe- ja näyttelykertomukset).

OMA KOIRASI GALLERIAAN?

Pääosa kuvista on itse ottamiani, mutta myös muiden kuvia sivustolla on ja otan niitä edelleen mielelläni vastaan. Jos haluat täydentää galleriaa oman koirasi - joko nykyisen tai edesmenneen - kuvilla, lähetä ne reilun kokoisina, koiran nimen ja rekisterinumeron kera osoitteeseen bretonigalleria@gmail.com. Sivustoa päivitetään harvoin, mutta kaikki lähetetyt kuvat sinne aikanaan lisätään. Suuri kiitos kaikille niille jotka ovat kuviaan antaneet käyttööni!
Ilmoita em. osoitteeseen myös, jos haluat jonkin kuvan poistettavan, huomaat koirien tiedoissa virheitä tai häiriöitä gallerian toiminnassa.

IN ENGLISH

The website "Bretonigalleria" is created to gather together pictures and pedigrees of Epagneul Bretons in Finland. Site is my own private project and doesn't represent any organization. I hope you find using the database interesting. If you want to send pictures of your dog or you notice some errors or incorrect data, please feel free to contact me. Please do not copy or reproduce pictures without permission. For further information about finnish bretons, check Finnish Kennel Club breeding database (all registered dogs, latest litters, results etc).


Uusimmat kuvat. Latest photos.

20170930 lisätyt ja sitä uudemmat. Ensimmäisenä kaikkein uusimmat!